Skip Navigation

Vi er på farten

karriere | thyssenkrupp Elevator

Din karriere hos thyssenkrupp Elevator

Vi sysselsetter 50 000 personer som arbeider på 1000 steder i 65 land, med muligheter til å lære og vokse rundt om i verden.

Søk nå

Fra verdens mest ikoniske bygninger og travleste flyplasser og t-baner, til de mest luksuriøse hotellene og trendy kjøpesentre – vi former måten mennesker beveger seg på inne i bygninger og gjennom byer. Våre nyskapende, intelligente og grønne mobilitetsløsninger gjør urbane miljøer rundt om i verden til de beste stedene å bo.

thyssenkrupp Elevator sysselsetter 50 000 personer som arbeider på 1000 steder i 65 land, med muligheter til å lære og vokse rundt om i verden. Vi er også en del av det større thyssenkrupp AG-konsernet, noe som betyr at dine muligheter tripler seg.

Karriere i thyssenkrupp Rulletrapper a/s 

Mennesket står i sentrum. Med fabrikker i Tyskland, Spania og Kina fremstær tk som en innovativ rulletrappfabrikant. 

Rulletrapp fabrikantene inngår i thyssenkrupp-konsernets internasjonale thyssenkrupp Elevator AG slik thyssenkrupp Rulletrapper a/s i Norge også gjør. Her finner ingeniører, teknikere, fagarbeidere og teknikere krevende utfordringer. Våre medarbeidere utfører sine oppgaver på områdene teknisk utvikling, konstruksjon, produksjon, salg, montasje og modernisering, i personalavdelingen, regnskapsavdelingen og i mange andre avdelinger. 

Nyansatte profiterer på den fagkunnskapen våre erfarne medarbeidere har samlet i årenes løp. Her kommer altså erfaring og fremsynthet, entusiasme og modernitet til nytte i arbeidet med å finne optimale løsninger. Vi legger spesiell vekt på medarbeidere som tenker og arbeider systematisk. Det er nemlig forutsetningen for å se sammenhengene og arbeide på et høyt nivå. 

En moderne yrkesopplæring, individuelle innarbeidings- programmer og mange øvelses- og videreutdannings- muligheter er byggeklosser i en fremtidsrettet personal- utvikling. 

Hos thyssenkrupp Rulletrapper a/s i Norge bringer vi videre den samme filosofi som inngår i konsernet. thyssenkrupp Rulletrapper a/s har i dag 30 ansatte som utelukkende arbeider med produktene rulletrapper og rullende fortau i Norge.

Vi har opparbeidet en mengde erfaring som landets ledende firma med fokus kun på rulletrapper og rullende fortau. 

En plass å trives

Vi ønsker å snakke med deg som vil utvikle seg og jobbe med mennesker som har en lidenskap for å transformere en industri som hjelper til med å løse utfordringene med global urbanisering. Hvis du kan hjelpe oss med å designe, levere og vedlikeholde systemer for passasjertransport som viderefører urban mobilitet, så har du kommet til riktig sted. Og hvis du trives i et miljø som fremmer respekt, toleranse og mangfold, trenger du ikke lete lenger.

Se vår video for å få et innblikk i hvor spennende det er å transformere en industri med oss.

karriere: et sted der du kan lære

En plass der du kan lære

Vår unike interne treningsplattform er vår måte å gjøre det mulig for deg å fortsette å lære, samtidig som vi sikrer kundene våre de beste ressursene og talentene. Vår globale seed campus gir kontinuerlig behovsbasert trening fra 12 internasjonale steder for ansatte over hele verden.

MULTI | thyssenkrupp Elevator Technology – karriere

Ett av verdens smarteste selskaper – virkelig!

thyssenkrupp Elevator er en sosialt ansvarlig arbeidsgiver og en miljøbevisst leverandør av neste generasjons mobilitetsprodukter og mobilitetstjenester. Og vi tøyer stadig grenser for å gjenoppfinne bransjen vår. Nylig leverte vi en heis som beveger seg både vertikalt og horisontalt. Nemlig MULTI som hjalp oss å få en plass på MIT Technology Reviews liste over de De 50 smarteste selskapene.

Og selvfølgelig også MAX, enda et eksempel på hvordan våre innovasjoner former bransjen. MAX er heisindustriens første skybaserte prediktive vedlikeholdsløsning i sanntid. Denne intelligente internettløsningen (IoT) for maskinlæring er klar til å ta heisers tilgjengelighet, pålitelighet og effektivitet til nye høyder.

Bli med oss, og la oss sammen vise verden akkurat hvor smarte vi kan være.

Lær mer om din karriere hos thyssenkrupp, eller søk på en jobb direkte.