Skip Navigation

thyssenkrupp Elevator


Welcome to the future of urban mobility.


Engineering that keeps the world moving.

Wij worden bewogen door wat mensen beweegt. Door wat de wereld beweegt in steeds groter wordende steden. Wij bieden betere toegang en nieuwe manieren om langere afstanden af te leggen. Met duidelijke oplossingen voor steeds complexere infrastructuren. Wij werken servicegericht en zetten onze kennis altijd ten behoeve van onze klant in. Wij streven steeds naar verbetering, elke dag opnieuw. Dit is wie wij zijn. Dit is thyssenkrupp Elevator. Engineering that keeps the world moving.

thyssenkrupp Elevator wereldwijd

We maken deel uit van thyssenkrupp AG

Onze internationale expertise en plaatselijke aanwezigheid wordt versterkt door thyssenkrupp AG, een wereldwijde, gediversifieerde industriële groep die in 1811 is opgericht.

De organisatie thyssenkrupp AG is een technologiegroep met expertise op het vlak van materialen. Meer dan 162.000 medewerkers in 78 landen werken met passie en technologische kennis aan de ontwikkeling van hoogwaardige producten, intelligente industriële processen en diensten voor duurzame vooruitgang. Hun vaardigheden en betrokkenheid vormen de basis van ons succes. In het boekjaar 2018/2019 genereerde thyssenkrupp een omzet van 42 miljard euro.

engineering. tomorrow. together

De vooraanstaande technische competenties bij thyssenkrupp Elevator maken van ons een betrouwbare en innovatieve partner. Klanten vertrouwen op ons voor het ontwerp, de levering en het onderhoud van hoogwaardige passagierstransportsystemen. Ze rekenen op ons om bestaande technologieën op een slimme manier toe te passen en innovatieve oplossingen te ontwikkelen met het oog op een veilig, comfortabel en efficiënt personenverkeer, vandaag en in de toekomst. Daarom willen we samenwerken om wonen in de stad aantrekkelijker te maken.