Skip Navigation

Wettelijke bepalingen

Compliance bij thyssenkrupp Elevator

Een kwestie van mentaliteit

Voor ons betekent compliance meer dan alleen de naleving van regels en voorschriften. Compliance is een kwestie van mentaliteit. Betrouwbaarheid, eerlijkheid, geloofwaardigheid en integriteit zijn diepgeworteld in onze bedrijfscultuur. We zouden liever een contract verliezen dan het binnen te halen door de regels te overtreden.

Eén doel - één programma

Ons complianceprogramma is ontworpen om potentiële risico's in een vroeg stadium te identificeren en indien nodig gepaste tegenmaatregelen te treffen. Compliance officers over de hele wereld adviseren en informeren werknemers, en geven hen opleidingen over wettelijke vereisten. Daardoor is compliance een vast onderdeel van ieder bedrijfsproces.

Samen sterk

Bij thyssenkrupp werken meer dan 70 full-time compliance officers over heel de wereld, die op operationeel niveau worden bijgestaan door meer dan 350 compliance managers (meestal CEO's of algemeen directeuren van de bedrijven binnen de thyssenkrupp-groep). Samen bevorderen ze de naleving van onze interne compliance regels en alle relevante wetten, en zijn ze een aanspreekpunt voor werknemers.

We volgen een strategie

Het doel van onze “Compliance 2020”-strategie is om compliance nog intensiever en duurzamer in de bedrijfscultuur van de groep te verankeren. We blijven onze wereldwijde trainingsprogramma's continu optimaliseren, integreren compliance actief in onze bedrijfsprocessen en leggen de focus nog meer op doelgerichte communicatie. En dat is nog niet alles.

Ontdek meer over ons complianceprogramma.